Molenkruier

Gepubliceerd op 10 november 2016 om 00:10

Eigen Wijsze leden nemen zingen serieus

Koor Eigen-Wijsze bestaat een jaar. Het begon in oktober 2015 en heeft inmiddels 28 leden; dames met ervaring, maar ook dames zonder ervaring.

Angela Odijk

VREESWIJK - De leden nemen het zingen heel serieus en oefenen elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur in de W.A. school; ze krijgen zelfs huiswerk mee. En oefenen loont, want hun eerste optreden staat inmiddels gepland op 25 maart 2017 in Fort Vreeswijk. Naast het plezier hebben in zingen, hebben ze namelijk ook als doel daadwerkelijk regelmatig optredens te gaan verzorgen. Denk aan feestelijke activiteiten zoals festivals en feestdagen in de buitenlucht. Het genre wat gezongen wordt is uit de jaren '70 en '80. Nederlandstalig maar geen smartlappen; van Adèle tot Claudia de Brey – en wat Engelse nummers. "We hebben tevens een pianist, drummer en gitarist, maar natuurlijk zijn meer muzikanten en zangeressen van harte welkom", vertelt Helma Vos, een van de vijf oprichters.

Volg het koor Eigen-Wijsze via Facebook en blijf op de hoogte over hun eerste optreden en andere plannen voor de nabije toekomst. Wie weet ben jij wel een goede aanwinst voor dit enthousiaste koor? Je kan een proefles aanvragen om te kijken of het iets voor je is. Voor meer informatie of een proefles kan je contact opnemen met Helma Vos, 06-38130844. www.facebook.com/EigenWijsze

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.