Nieuws

Nieuw repertoire

Zangkoor Eigen-Wijsze is druk bezig met het instuderen van een nieuw repertoire. Naast wat klassiekers zoals Waterloo, California Dreaming en Proud Mary, zijn nu bijvoorbeeld ook San Francisco in de uitvoering van Scott McKenzie en Mississippi van Pussycat toegevoegd aan ons repertoire. Naast Engelstalig wordt er ook gewerkt aan Nederlandstalige liedjes. Recent zijn we bijvoorbeeld ook begonnen met het zingen van Leef van Andre Hazes. Andere liedjes van Nick en Simon, Jeroen van der Boom en Ruth Jacott zaten al langer in ons bestand. 

Lees meer »

Son en Breugel Zondag 10 juni

Zondag 10 juni werd voor de 15e keer het Koren Festival gehouden in de tuinen bij La Sonnerie in Son en Breugel, vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur verzorgden alle koren 2 keer, een optreden op 2 buitenpodia. Een kleurrijk gebeuren wat er in alle gevallen fris, vrolijk en verzorgd uitzag en waar het publiek de hele dag door van kon genieten.

Lees meer »

Koningsdag 2018

Koningsdag vieren in Vreeswijk en wij hadden er zin in. Ons eerste optreden in Vreeswijk. Het was een succes!!!!We hebben genoten en aan de gezichten te zien het publiek ook.

Lees meer »