Nieuws

Nieuw repertoire

Zangkoor Eigen-Wijsze is druk bezig met het instuderen van een nieuw repertoire. Naast wat klassiekers zoals Waterloo, California Dreaming en Rivers of Baylon, zijn we begonnen met het instuderen van liedjes als Moviestar, Het Dorp, All i have to dream, Verdronken vlinder, Stand by your man en de Roos. Naast Engelstalig zingen we dus ook Nederlandstalige liedjes. 

Lees meer »

Nieuwe dirigent

Dit is Rocky van Schaik. Hij is onze dirigent en arrangeur bij 'Eigen-Wijsze'.Naast deze werkzaamheden is hij vanaf 2006 fulltime actief als beroepsmusicus.Onder andere geeft hij (bas)gitaarles, is hij invaller als Banjoïst in diverse oude-stijl jazz orkesten en treedt hij regelmatig op als band-artiest zowel solo als duo. (De Muzikale Entertainer en Duo Unique)

Lees meer »

Son en Breugel Zondag 10 juni

Zondag 10 juni werd voor de 15e keer het Koren Festival gehouden in de tuinen bij La Sonnerie in Son en Breugel, vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur verzorgden alle koren 2 keer, een optreden op 2 buitenpodia. Een kleurrijk gebeuren wat er in alle gevallen fris, vrolijk en verzorgd uitzag en waar het publiek de hele dag door van kon genieten.

Lees meer »

Koningsdag 2018

Koningsdag vieren in Vreeswijk en wij hadden er zin in. Ons eerste optreden in Vreeswijk. Het was een succes!!!!We hebben genoten en aan de gezichten te zien het publiek ook.

Lees meer »